петък, 29 март, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаДепутатът лекар д-р Шишков ще преглежда пациенти с урологични проблеми

Депутатът лекар д-р Шишков ще преглежда пациенти с урологични проблеми

Народният представител доц. д-р Димитър Шишков ще преглежда пациенти с урологични проблеми всеки понеделник и петък от 8 до 10 ч. Консултациите започват от 3 ноември и ще се провеждат в клиниката по урология към МБАЛ „Пловдив“ на бул. „България“ 234.

Болните, които искат да получат съвет от известния специалист, могат да си запишат час предварително на телефони: 032/905-435 и GSM: 0888/238-715.
Заради ангажиментите си в Народното събрание доц. Шишков няма да дава повече консултации в МБАЛ „Каспела“ в Пловдив. Лекарят е специализирал урология в Берн, Швейцария, и в Берлин и Хале в Германия. Член е на Европейската урологична асоциация и има сертификати от последните шест конгреса в Бирмингам, Мадрид, Виена, Берлин, Париж и Истанбул. Той направи първата в България лапароскопска операция, при която отстрани пикочен мехур на болен и го замени с нов, направен от тънките черва на пациента.

Преди да бъде избран за народен представител от листата на Реформаторския блок в Пловдив, той завеждаше урологична клиника в МБАЛ „Пловдив“, където за лечение постъпват пациенти от цялата страна.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -